24 Kasım Öğretmenler Günü

Bogaziçi Üniversitesi Egitim Fakültesi’nin her yil düzenledigi 24 Kasim Ögretmenler Günü programi  bu yil Bilgisayar ve Ögretim Teknolojileri Egitimi Bölümü tarafindan organize edildi. Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Tekcan ve Dekan Prof. Dr. Emine Erktin tarafindan yapilan etkinligin açilis konusmalarinin ardindan BÜMED tarafindan Ilk Dekanimiz Prof. Dr. Hikmet Sebüktekin adina her yil basarili bir ögrenciye verilen burs ödülü bu yil Nazlican Lüle’ye takdim edildi.

Bu yil ana konusmaci olarak davet edilen Prof. Dr. Ali Baykal, “Vur Dediysek Sinav Yap Demedik” baslikli konusmasini yapti.Ayrica, Doç. Dr. Diler Öner moderatörlügünde  Prof. Dr. Yasemin Bayyurt, Doç. Dr. Ebru Kaya, Doç. Dr. Serkan Özel, Yrd. Doç. Dr. Mine Göl Güven’in katilimiyla da “Çesitli Yönleriyle Egitimde Ölçme ve Degerlendirme” konulu bir panel  gerçeklestirildi.
24 Kasım 2017 tarihli etkinliğin fotoğrafları için tıklayınız.