24 Kasım Öğretmenler Günü - 2019

24 Kasım Öğretmenler Günü, Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen “Dünya Hızla Değişirken Bir Meslek Olarak Öğretmenlik” başlıklı bir panel ile kutlandı.

25 Kasım tarihinde Albert Long Hall’de gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Erktin, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak nitelikli bir bilimsel ortamda geleceğin eğitimcilerini yetiştiriyor olmanın önemine değindi. Fakülte olarak eğitim politikalarında atılan her bilimsel adımı takip edip desteklediklerini ve bu bağlamda eğitim fakültelerinin programlarının geliştirilmesi yönündeki politikaları olumlu bulduklarını belirten Emine Erktin, eğitimci yetiştirirken bilimsel standartların ve niteliğin her zaman ön planda tutulması gerektiğini ifade etti.

Tören ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.