24 Kasım Öğretmenler Günü - 2020

24 Kasım Öğretmenler Günü, Boğaziçi Üniversitesi’nde Zoom platformu üzerinden çevrimiçi düzenlenen “Pandemi Sürecinde Öğretmen Olmak” başlıklı bir panel ile kutlandı.

24 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasında, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan “ülkemizde değişmeyen tek ihtiyacın kaliteli bir eğitim ihtiyacı olduğunu dile getirirken”, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Bayyurt  ise konuşmasında “nitelikli bir öğretmenin öğrencilerine model olabilmesi için sahip olması gereken özelliklere”  yer verdi.

Çevrimiçi düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliği ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Fakültemiz tarafından düzenlenen sanal Öğretmenler Günü etkinliğine ait fotoğraf galerisini görüntülemek için tıklayınız.