ERG Eğitim İzleme 2016-17 Raporu'nun Yansımaları

Egitim Reformu Girisimi (ERG) ile Egitim Fakültemizin isbirligiyle bu yil dördüncüsü düzenlenen panelde ERG Egitim Izleme 2016-17 Raporu'nun Yansimalari tartisildi. Bogaziçi Üniversitesi Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Emine Erktin'in açis konusmasindan sonra ERG Politika Analisti Yeliz Düskün ve ERG Arastirma Asistani Didem Aksoy tarafindan ERG Egitim Izleme 2016-17 Raporu sunuldu. Sonrasinda da ERG Egitim Gözlemevi Koordinatörü Burcu Meltem Arik'in moderatörlügünde, Egitim Fakültesinden Doç. Dr. Fatih Çaglayan Mercan, Yrd. Doç. Dr. Engin Ader, Yrd. Doç. Dr. Aysegül Metindogan ve Bogaziçi Üniversitesi Egitim Arastirma Kulübü adina Egitim Fakültesi ögrencisi Hilal Kaya'nin konusmalarinin yer aldigi bir panel gerçeklestirildi.

8 Şubat 2018 tarihli etkinliğin fotoğrafları için tıklayınız.