ERG Eğitim İzleme 2017-2018 Raporu'nun Yansımaları

Egitim Reformu Girişimi (ERG) ile Eğitim Fakültemizin işbirliğiyle bu yıl beşincisi düzenlenen panelde ERG Eğitim İzleme 2017-18 Raporu'nun Yansımaları tartışıldı. ERG Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün Ergüder'in açılış konuşmasından sonra ERG Eğitim Gözlemevi Koordinatörü Burcu Meltem Arık Akyüz ve ERG Araştırmacısı Özgenur Korlu tarafindan ERG Eğitim İzleme 2017-178 Raporu sunuldu. Sonrasında da Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Engin Ader'in moderatörlüğünde, Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Sumru Akcan, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Erdiller Yatmaz, Öğrenme Bilimleri Doktora Öğrencisi Fetiye Erbil ve Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Araştırma Kulübü adına Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğrencisi Faruk Sönmez'in konuşmalarının yer aldığı bir panel gerçekleştirildi.

21 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen bu etkinliğin fotoğrafları için tıklayınız.