ERG Eğitim İzleme 2018-2019 Raporu'nun Yansımaları

Egitim Reformu Girişimi (ERG) ile Eğitim Fakültemizin işbirliğiyle bu yıl altıncısı düzenlenen panelde ERG Eğitim İzleme 2018-19 Raporu'nun Yansımaları tartışıldı. Panel Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Erktin ve ERG Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün Ergüder'in açılış konuşmalarıyla başladı. Açılışın ardından ERG Eğitim Gözlemevi Koordinatörü Burcu Meltem Arık Akyüz ve ERG Politika Analisti Yeliz Düşkün tarafindan ERG Eğitim İzleme 2018-19 Raporu sunuldu. Sonrasında da Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Engin Ader'in moderatörlüğünde, Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Gülseren Karagöz Akar, Doç. Dr. Fatma Aslan Tutak ve Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci Temsilciliği Kurulu adına Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğrencisi Yusuf Mert Bal'ın konuşmalarının yer aldığı bir panel gerçekleştirildi.

13 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen bu etkinliğin fotoğrafları için tıklayınız.