ERG Eğitim İzleme 2020 Raporu'nun Yansımaları

Egitim Reformu Girişimi (ERG) ile Eğitim Fakültemizin işbirliğiyle bu yıl yedincisi düzenlenen çevrimiçi panelde ERG Eğitim İzleme 2020 Raporu'nun Yansımaları tartışıldı. Panel Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Bayyurt Kerestecioğlu ve ERG Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün Ergüder'in açılış konuşmalarıyla başladı. Açılışın ardından ERG Eğitim Gözlemevi Koordinatörü Burcu Meltem Arık ve ERG Politika Analisti Yeliz Düşkün tarafından ERG Eğitim İzleme 2020 Raporu sunuldu. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Adadan’ın moderatörlüğünde, Eğitim Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Somel, Dr. Öğr. Üyesi Mutlu Şen Akbulut ve Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci Temsilciliği Kurulu adına Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğrencisi Yusuf Mert Bal'ın konuşmalarının yer aldığı bir panel gerçekleştirildi.

19 Mart 2021 tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen bu etkinliğin fotoğrafları için tıklayınız.